Hirdetés

Destiny - kibővítik a Vaultot, de ezen a PS3-as és Xbox 360-as játékosok buknak

|

Bosszantó problémát fog orvosolni a legújabb Destiny frissítés, a Bungie ugyanis kibővíti a tárhelyeket, így már minden Exotic tárgyatoknak biztos helye lesz. Viszont bukunk emiatt egy last-gen funkciót.

Hirdetés

A Destiny játékosok sokat bosszankodnak a Vault helyszűkössége miatt, a nem elegendő tárhely problémája állandó dilemma elé állítja a rajongókat, ugyanis az összes Exotic tárgy egyszerűen nem fér be a Vaultba. Úgy tűnik, hogy a Bungie most már lépni fog ezzel a kényelmetlenséggel kapcsolatban, a legújabb patch-ben ugyanis érkezik a bővítés.

A játékosok jelenleg 20 páncéldarabot, 20 fegyvert és 20 stackelhető tárgyat tudnak tárolni a Vaultban, ez változni fog az 1.1.2-es frissítéssel, amit még a House of Wolves kiegészítő előtt szeretnének élesíteni. 24 páncél, 36 fegyver és 24 stack tárolására elegendő hely lesz majd, ami még az előbb megnevezett bővítménnyel színre lépő új Exotic cuccok megőrzésére is alkalmas lesz. A PlayStation 3 és Xbox 360 verziókból viszont kiveszik a Vaulton belüli tárgyak összehasonlításának lehetőségét, ezt pedig a régebbi hardverek memóriakorlátai miatt muszáj megtenniük.

A Bungie azért várt eddig ezzel a bővítéssel, mert a visszajelzések alapján nagyon kevés az olyan játékos, akinek tele van a Vault, az endgame tartalmakkal foglalkozók között is elenyésző a létszámuk. Mindenesetre most már lehet örömködni, hamarosan érkeznek a plusz tárhelyek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)