Hirdetés

Destiny - verd meg a fejlesztőket extra jutalmakért

|

A Bungie fejlesztői hetente egyszer összeülnek játszani, és ha megveritek őket, még extra lootot is kaptok. Hát nem csodálatos?

Hirdetés

Bár úgy tűnik, hogy a Bungie fejlesztői elesnek egy jókora bónusztól a játék értékelései miatt, panaszkodni azért nincs okuk, hiszen már a Destiny már így is jóval 300 millió dollár fölött hozott a konyhára.

A játékfejlesztők általában szeretnek olyan játékokon dolgozni, amikkel maguk is szívesen játszanának, ha pedig egy olyan nagyszabású projektről van szó, mint a Destiny, akkor ez hatványozottan igaz. A fejlesztők beletettek már néhány órát a játékba, illetve megvan az az előnyük, hogy mivel ők programozták, minden apró részletét ismerik a dolognak, ettől függetlenül valószínűleg vannak náluk jobb játékosok. 

Egy fejlesztőkből álló csapat a mai naptól hetente összeül majd egy órácskára, hogy pörgessék a Crucible-t, ha pedig meg tudjuk verni őket, egy "Sing of the Opposing Will" badge lesz a jutalmunk. Az event PS4-en zajlik, a részvételt viszont megnehezíti, hogy nálunk épp  holnap hajnali 3 lesz, mikor a srácok leülnek a tévé elé. A pontos részletek itt találhatóak. Ha már itt tartunk, ugye mindenki találkozott már a világ legzseniálisabb Twitter csatornájával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)