Hirdetés

Destiny - a főcímdal szürreális videoklipje, Paul McCartneyval

|

Akár a Napi büntetés rovatba is beférne a Destiny főcímdalának videoklipje, de tiszteljük annyira Paul McCartney munkásságát, hogy ettől most eltekintünk.

Hirdetés

Ma rajtolt el a Destiny első kiegészítő, a The Dark Below, így a legtöbb rajongó valószínűleg csak kicsit megkésve találkozik majd ezzel a hírrel, de szerencsére az elmúlt időszak egyik legidőtállóbb anyagáról beszélünk, így évek múlva is elővehetjük majd, hogy hasonló értetlenséggel bámuljuk a monitort.

A The Game Awards 2014-en a Destiny 2 díjat is bezsebelt. Az egyiket mint legjobb online élményt nyújtó játék kapta meg, a másikat pedig a zenéjének köszönheti. Ezt a díjat a fejlesztés közben kirúgott Marty O'Donell vette át, aki már a Halo részekben is kényeztette a fülünket.

 

A Destiny zenéjét nem egyedül rakta össze, a munkában olyan legendák is segítették, mint maga Paul McCartney, akinek a játék főcímdalát is köszönhetjük. Hogy a "Hope for the Future" című dal egyébként mennyire illik a játékhoz, abba most ne menjünk bele (gyakorlatilag 24 órája folyamatosan ezt dúdolom, úgyhogy kétségtelen, hogy fülbemászó), de hogy miért kellett hozzá videoklipet is csinálni, az már más kérdés. 

Nem is feltétlen a videoklip tényével van probléma, hanem annak mikéntjeivel. Értetlenül állunk a tény előtt, hogy valahol nagy producerek erre rábólintottak: "persze, legyen csak a központi motívum egy Paul McCartney hologram, amit úgy ülnek körbe a guardianek, mintha tábortűz lenne.” Maga a karakter egyébként miért 60 cm magas? Még az is érthetőbb lenne, ha emberi méretben pózolna ott, de így? Megválaszolatlan kérdések mindenhol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)