Hirdetés

Destroy All Humans! 2 Reprobed és Dota 2 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ideje leigáznunk a Földet, és megtanítanunk a beszélő majmoknak, hogy hol a helyük a táplálékláncban. Spoiler: nem a csúcson.

Hirdetés

Egész nyáron arra vártunk, hogy végre magára találjon a játékipar, mert pár üdítő kivételt leszámítva vagy csúsznak a játékok, vagy olyan állapotban jelennek meg, hogy még hónapokig foltozgatni kell, mire nagyjából elfogadható lesz a végeredmény.

Egyelőre kedvezőnek tűnnek a kilátásaink a szeptemberi játékfelhozatalt tekintve, de már csak óvatos optimizmust engedünk meg magunknak, csalódtunk bőven eleget. Addig azonban javarészt korábbi címekkel, illetve néhány frissebb alkotással múlatjuk az időt, és búcsúztatjuk a nyarat.

HP - Ha már Chava tesztelgeti, én is belenézek a Destroy All Human! 2 Reprobed világába, de természetesen a Modern Warfare multi is vadul pörög, hogy ne legyek lomha, ha végre jön a folytatás. Emellett főleg sorozatnézés megy, a Sandman végül teljesen magával ragadt, a She-Hulk viszont kínokban vergődve, arcpálmázással telt, újabb frontot nyitok Csirkével (aki ajnározta) az ízlés soha véget nem érő háborújában.

Paca - Miután a remake segítségével megmutattam a barátnőmnek, miért rajongok a The Last of Usért, belekezdünk a The Last of Us Part II-ba is. Kíváncsi vagyok, ő is úgy fogja-e látni az eseményeket, illetve a főszereplőket, ahogyan én, vagy teljesen más véleménnyel lesz róluk, tetteikről.

Csirke - Befejeztem a Cult of the Lambet, ami egy csodálatos kaland volt. Rá fogok nézni mindenképpen a The Last of Us Part I-ra, de mivel hamarosan leleplezik az új AC-játékot, úgy érzem, itt az ideje végre belekukkantani a Valhalla utolsó frissítéseibe is. 

Hirdetés

Szada - Az őszi hajtás előtt tartok egy kis pihenőt, így nem nagyon leszek PC vagy konzol közelében, szóval marad a sorozatnézés és az olvasás. A Netflixen tervezem elkezdeni a Sandman sorozatot, valamint az HBO Maxon folytatom a Gyilkos a házban első évadát is, míg könyvek/képregények tekintetében az Identity Crisis: Meghasonlás és egy Loki regény kerül sorra.

Zs - Nálam továbbra is a Knights of Honor a program, hiszen bőven maradtak még meghódítandó tartományok a középkori Európában. Ha esetleg ráunnék a stratégiázásra, előveszem a Carmageddon TDR 2000-et, mert a Max Damage meghozta hozzá a kedvem.

Hunter - Van egy takaróm, van egy doboz currys rizsem, és megjött a JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R. Ha már a Blizzard nem szánt meg egy Dragonflight bétakulccsal, akkor Dio fején fogom levezetni a bánatomat, kipihenem magam, és addig gyakorlom az ORA-ORA-ORA-ORÁT, amíg álmomban is a kombókra járnak majd az ujjaim.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Kivi - Megérkezett a Dota 2 idei Battle Pass frissítése, ami ezúttal két nagy fejezetre bomlik, és egészen jövő január 12-ig tart. Hétvégén nekifutok, hogy kiüssem az aktuális kihívásokat, mivel virtuális kozmetikai cuccokból sosem elég ugye. A legutóbbi gameplay frissítés nem kicsit rázta fel a metát, bízok a változatos meccsekben.

MattMadzz - 2019 szeptemberében vettem meg életem első PlayStation konzolját, egy PS4 Slimet, hogy végre én is kitolhassam a Marvel's Spider-Mant. Aztán persze sokan rágták a fülem, hogy emiatt kár volt megvenni a gépet, hiszen még rengeteg klasszikus van, szóval megvettem a The Last of Us Remasteredöt is, és nyilván 4 nap alatt végeztem is vele. Akkor viszont nekem teljesen kiesett, hogy abban a csomagban ott lapul a Left Behind DLC is, szóval most leporoltam a konzolt és felfedezem végre ezt a kis kiegészítő történetet, ezen kívül viszont pihenéssel telik majd a hétvége.

Chava - Betépett hippik, árnyékokban bujkáló szovjet ügynökök és marslakók társaságában töltöm a hétvégét. Igyekszem átrágni magam a Destroy All Human! 2 Reprobed-on, mert már itt kopogtat az ajtón a Steelrising, és bár jellemzően tökéletlenek és csiszolatlanok, valamiért mégis kedvelem a Spiders alkotásait.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)