Hirdetés

Destroy All Humans - Arzenál villantó

|

Az igencsak elborult sztorival rendelkező Destroy All Humans harmadik epizódjának néhány újdonságát leshetjük meg.

Hirdetés

A Destroy All Humans tipikusan rossz, agresszív játék melynek hatására bárkiből vadista szandál válhat hirtelen. Egy nagyon gonosz marslakót irányítunk - immár harmadik alkalommal - akinek muszáj az emberi agyakban fellelhető DNS-t megszerezni. Főhősünk Crypto nagyon hasonlít a Támad a Mars marslakóira, mind kinézetben, mind mentalitásban. Békével jöttünk, ugye. Az eszközökben nem válogatott eddig sem Crypto, és ezúttal sem fog. Van itt minden, mi szemnek, szájnak ingere. Aki olvasta előzetesünket, az tudja, hogy a játék alapvetően a rombolásról szól, de nem mentes a társadalomkritikától sem. Az ötvenes évek Amerikája, és a hatvanas évek hippivilága már megkapta a magáét, az új részben a nyolcvanas évek diszkóhuszárjai kerülnek terítékre. A nagy gyilkolászást tehát focistafrizurát, és atomfrufrut viselő emberek ellen hajthatjuk majd végre elméletileg december másodikától - sajnos csak Xboxon. A PS3 verziót törölték, a PC sosem volt terítéken. Sebaj, azért a box tulajok biztosan örvendeznek. Lássuk tehát mitől hullik az emberiség.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)