Hirdetés

Destroy All Humans! - zseniális előzetes leplezte le a remake-et

|

Rammstein dallal robbant be az első kedvcsináló videó.

Hirdetés

Múlthéten már hallottunk kósza pletykákat arról, hogy az E3-on egy újfajta Darksiders és egy új Destroy All Humans! mutatkozhat be. A Darksiders Genesist azóta meg is mutatták nekünk, most pedig a szóban forgó Destroy All Humans! játékról is lehullott a lepel. Egyelőre gameplay anyagokat még nem villantottak meg, az viszont kiderült, hogy egy remake-ről van szó. 

Hirdetés

Az új Destroy All Humans! 2020 folyamán jelenik majd meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. A játékot a német Black Forest Games fejleszti, nekik korábban például a Giana Sisterst köszönhettük. A remake végtelenül mókás előzetese pedig már csak a dalválasztás miatt is megérdemel egy elismerő biccentést, a trailer alatt ugyanis a Rammstein egyik híres nótája szól. 

Ti várjátok a Destroy All Humans! remake-et? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)