Hirdetés

A Destroy All Humans! remake meghozza a kedvet az emberiség leigázásához

|

A játékban található lehetőségek jó része bemutatkozott, így akár a mászkálós, akár a csészealjas küldetésekre vagytok kíváncsiak, mindből találtok egy kicsit a videóban.

Hirdetés

A 2020-as éveben több nagy klasszikus játék felújítása is esedékes, és a Warcraft 3: Reforged traumáját pedig legközelebb a Resident Evil 3 remake-kel próbálhatjuk meg feldolgozni. Nem érdemes azonban elfeledkezni arról sem, hogy készül a Destroy All Humans! felújítása is, ami a most bemutatott játékmenet alapján szintén ígéretesnek tűnik.

Hirdetés

A videón látható gameplay egy jó részével már találkozhattunk korábbi videókban és sajtótájékoztatókon, azonban így egyben is érdemes kicsit szemügyre venni. Az már biztos, hogy benne lesz az a fanyar humor, ami miatt az eredetit is szerettük, emellett pedig kapunk jó pár módot arra is, hogy leigázzuk az emberiséget.

Egyelőre nem láthatunk új helyszínt, tehát a már többször promózott Turnipseed Farm ad helyet a bemutatónak, itt kell egy kicsit megritkítsuk a tehén- és emberállományt Cryptóval, illetve a csészealjba pattanva a járművek és épületek számát is redukálhatjuk.

A videón látható telekinetikus képességek és a sokkoló puska elsőre szórakoztatónak tűnik, de nagyon reméljük, hogy később bővítik a repertoárt a fejlesztők, mivel önmagában ez igen szikár felhozatal.

A Destroy All Humans! remake PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Google Stadiára érkezik, azonban a megjelenésről egyelőre csak annyit tudunk, hogy még idén várható. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)