Hirdetés

Már csak napjai maradtak az emberiségnek, nyakunkon a Destroy All Humans! remake megjelenése

|

Nincs már sok hátra, és ismét földönkívüliek célkeresztjébe kerül szeretett planétánk, akiknek eszük ágában sincs megkegyelmezni az emberiségnek.

Hirdetés

Már az utolsó simításokat végzi a THQ Nordic és a Black Forest Games párosa a Destroy All Humans! remake-en, amelyben a Crypto-137 nevű idegen szkafanderébe bújva megmutatjuk a puhány földlakóknak, hogy milyen naiv is az csillagrendszereken átívelő békéről és testvériségről szóló álmuk.

Hirdetés

A teljesen újjáépített, infantilis humorú akciójáték három különféle verzióban lesz majd megvásárolható. A sztenderd kiadás viszonylag kedvező, 40 eurós árcédulát kapott, míg a szoborral, hátizsákkal, kulcstartóval, 6 litográfiával, stresszlabdával és játékbeli skinekkel megtömött Crypto-137 Editionért viszont már jóval nagyobb összeget kell leszurkolnunk, mintegy 400 eurót. E két szélsőség közötti átmenetet képez a DNA Collector's Edition a maga 150 eurós árával, amiért cserébe szintén szobor jár, valamint skinek, litográfiák, stresszlabda, és kulcstartó.

A Destroly All Humans! remake július 28-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)