Hirdetés

Hatred - új trailerrel érkezett meg a Steam Greenlightra

|

Az erősen megkérdőjelezhető tartalmú lövöldözős játék egy új teaser trailerrel felszerelkezve érkezett meg a Steam Greenlight programjába.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt keltett hatalmas felháborodást a Destructive Creations legújabb alkotása, a Hatred, melyben az elsődleges cél az ártatlanok mészárlása a lehető legkülönfélébb módszerekkel. Az első ránézésre (és igazából másodikra is) ízléstelennek mondható játék negatív visszhangja jelentős promóciós erővel rendelkezett még annak ellenére is, hogy a játék fejlesztőiről elég rossz benyomást keltett.

A vegyes fogadtatás ellenére a Hatred most visszatért egy teaser kíséretében, ráadásul a Stream Greenlight rendszerében való megjelenésének köszönhetően most maga a játékostársadalom döntheti el demokratikus úton, a média nyomásától függetlenül, hogy ez a szélsőséges témájú játék megérdemel-e egy helyet a digitális boltok polcain.

A Hatred megjelenés a tervek szerint 2015 második negyedévében várható, aki pedig szeretne szavazni a játékra, annak nincs más dolga, mint átugrani a Steam Greenlightra. Ti mit gondoltok? Megérdemel egy esélyt a Hatred vagy csak tovább erősítené a játékosokról kialakult sztereotípiákat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)