Hirdetés

Desura - Az indie játékfejlesztők mentsvára

|

A ModDB bejelentette saját, a Steam és a D2D mintájára készülő digitális disztribúciós rendszerét

Hirdetés

Tény, hogy független játékfejlesztőként igen csekély az esélye annak, hogy játékát a legnépszerűbb terjesztési csatornákon, mint mondjuk a Steam, Gamersgate, Direct2Drive, vagy az Impulse tudja kínálni. Hamarosan induló új szolgáltatásával nekik próbál segíteni a ModDB.

A jelenleg a zárt bétatesztelés fázisában ébredező Desura nem egy egyszerű online játékbolt, néhány közösségi funkcióval hígítva, mint mondjuk a Steam. Mivel főként az indie fejlesztők és modderek portékáit kínálja, így ezek döntő többsége ingyenesen hozzáférhető az nagy nyilvánosság számára. Minden fejlesztő szabad kezet kap játékai oldalainak dizájnjában, tartalmának kialakításában, míg az egyszerű felhasználó letölthet, véleményezhet, képeket tölthet fől, stb. Sőt! Ha saját játéktartalmunkat (egyetlen pályától a teljes konverzióig) szeretnénk megosztani a világgal, természetesen azt is megtehetjük. Desura tehát egy remek publikálási lehetőség azoknak, akik eddig csak álmodoztak készülő játékuk világszintű népszerűsítéséről. Gondolom, köztetek is vannak ilyenek. Ha tennél egy próbát a Desurával, akkor kommentelj a hivatalos bejelentésnél és kérj egy kulcsot magadnak. Hivatalos start valamikor április folyamán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)