Hirdetés

Nem biztos, hogy idén megjelenik a Detroit: Become Human

|

A Sony Interactive Entertainment feje tisztázta a kiadó promóciós videója és a Detroit: Become Human megjelenése körül kialakult félreértést, bár a rajongók nem biztos, hogy örülni fognak a válaszának.

Hirdetés

Nemrég a Sony egy látványos videóban foglalta össze, milyen konzolexkluzív játékok érkeznek idén PlayStation 4-re, amiben sokaknak szemet szúrt az eddig megjelenési dátum nélkül hirdetett Detroit: Become Human. A kiadó nem sokkal később tisztázta a helyzetet, ez alapján pedig lehet, hogy korai volt az öröm.

A Quantic Dream készülő alkotásával kapcsolatos rajongói kérdést Shuhei Yoshida válaszolta meg a Twitteren, elmondása szerint pedig még nem biztos, hogy 2017-ben meg is érkezik a Detroit. Egyben azt is elismerte, hogy a Sony marketinges csapata hibát követett el, amikor a videóban szerepeltette David Cage játékát, illetve az üzenetváltásból úgy tűnik, a Media Molecule-féle Dreams is hasonló cipőben jár. Persze azért így sem lesz rossz az idei PS-es felhozatal.

Ti melyik idei PS-es játékot várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)