Hirdetés

Detroit: Become Human - ilyen lesz a futurisztikus Detroit

|

A játék fejlesztői egy új videóban bemutatják nekünk, hogy hogyan alkottak meg egy elképzelt, de mégis hihető jövőbeli világot.

Hirdetés

A hónap végén megjelenik a Quantic Dream következő interaktív története, a Detroit: Become Human, melyben egy androidokkal megtöltött társadalom legégetőbb filozófiai kérdéseit térképezhetjük majd fel három android szemszögéből.

Hirdetés

Viszont a játék legújabb előzetesében nem is annyira a karakterekről, hanem sokkal inkább a játék világáról van szó, ami legalább annyira fontos szerepet játszik az atmoszféra felépítésében. A videóban a játék művészei beszélnek arról, hogy hogyan is igyekeztek egy olyan világot felépíteni, ami futurisztikus érzetet kelt, mégis hihetővé válik azzal, hogy sosem távolodik el túlságosan az általunk ismert dolgoktól.

Emellett egy keveset arról is megnézhetünk, hogy a színészek külsejét felhasználva hogyan alkották meg a játékbeli megjelenésüket, ami szintén elég érdekes folyamat. A Detroid: Become Human megjelenése május 25-én várható, kizárólag PlayStation 4-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)