Hirdetés

Detroit: Become Human - vagy 20-szor összetettebb, mint bármelyik Quantic Dream játék

|

David Cage mesélt az írói nehézségekről az új játékuk kapcsán, és kiderült, hogy nagyon súlyos sztorival kell számolnunk.

Hirdetés

A GamesIndustry beszélgetett egy kicsit a Detroit: Become Human alkotójával, és kikérdezték, hogy mennyi köze is van neki a sztorihoz. Mint kiderült, David Cage rendesen megszenvedett az anyaggal.

Cage elárulta, hogy a történet sokkal komolyabb lesz, mint eddig bármelyik Quantic Dream játékban, ami azért meglehetősen nagy szó.

"Hogy őszinte legyek, meglehetősen súlyos teher ez. Éppen csak befejeztem a Detroit szkriptjét. Több mint 2 évig tartott az írása úgy, hogy heti hat napon át dolgoztam vele. Nagyjából 20-szor bonyolultabb, mint bármi, amit eddig csináltunk. Ez nagyon sok egy elmének."

Emberünk azt is elárulta, hogy nem ő dolgozott a sztorin egyedül, és ezért nagyon nagyon hálás. Elmondása szerint egy egész kis csapata volt arra, hogy számon tartsanak minden mellékágat, karaktert, ötletet stb.

A Quantic Dream eleve olyan játékokról lett híres, amik sztoriban voltak erősek. Ha a Detroit tényleg 20-szor összetettebb lesz mint a többi, akkor komoly kaland vár ránk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)