Hirdetés

Detroit: Become Human - a három főszereplőt alakító színész mesélt karakteréről

|

Bryan Dechart, Jesse Williams és Valorie Curry a Detroit legújabb videóiban az általuk megformált karakterekről árultak el egy keveset.

Hirdetés

Nem is olyan régen megnézhettünk három rövidke előzetest, amelyek a Detroit: Become Human központi karaktereit mutatták meg egy picit közelebbről. Most olyan felvételek futottak be, amelyek az android főhősöket megformáló színészekre koncentrálnak. 

Hirdetés

Mint ismeretes, a Detroit: Become Human története három android köré szövődök. Név szerint Connor, Markus és Kara lesznek a főszereplők, akiket irányítva különböző aspektusaiból ismerhetjük meg azt a nagy forradalmat, ami az androidok felszabadításához, vagy pedig teljes pusztulásukhoz is vezethet.

Érkezett három új videó, amelyekben most azok a színészek mesélnek karaktereikről, akik Connort, Markust és Karát alakítják. Conor szerepében például Bryan Dechart tűnik majd fel.

Markust Jesse Williams játssza.

Karát pedig Valorie Curry alakítja.

A Detroit: Become Human május 25-én jelenik meg PlayStation 4-re. A játék hazánkban magyar feliratot is kap. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)