Hirdetés

Detroit: Become Human - kiderült, idén jön-e vagy sem

|

Néhány játék esetében az E3 alatt legalább a megjelenés évét bejelentette a Sony, a Detroit kapcsán viszont még ennyit sem árultak el. David Cage tisztázta a dolgot.

Hirdetés

Egy darabig úgy hittük, 2017 végén lesz a Detroit: Become Human megjelenés, azonban miután az idei E3-on bemutatott videó végén nem szerepelt dátum, erősen kételkedni kezdtünk benne.

Hirdetés

Augusztusban lesz a következő nagy esemény (a gamescom), ott még bejelenthettek volna egy idei dátumot is, de David Cage rendező elárulta, hogy a játék csak 2018 folyamán érkezik. Többet nem mondott, de mivel 2018 elején jön a God of War, valószínűleg egy másik ekkora sikervárományost nem dobnak oda. Bővebb infók vagy a gamescomon, vagy a decemberi PlayStation Experience-en jöhetnek. 

Hogy tetszik egyelőre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)