Hirdetés

PGW 2015 - íme a Detroit: Become Human, a Quantic Dream új játéka

|

A Heavy Rain és a Beyond: Two Souls után érkezik a Quantic Dream új projektje, a sötét jövőben játszódó Detroit: Become Human.

Hirdetés

Nagyon-nagyon régóta készíti már következő projektjét a Quantic Dream, de most végre megmutatták. A címe Detroit: Become Human, és a jövőbe megyünk, ami nem a felhőtlen vidámság kora. Az eső egyébként persze most is esik.

Detroitban járunk, ahol egy Kara nevű, sorozatgyártott, egészen emberi androidot ismerhetünk meg. Születése után egyszerű vágyai voltak: felfedezni a világot, érezni a nap melegét bőrén, az illatokat. A városba kilépve viszont egy sokkal szomorúbb valósággal kellett szembesülnie. Úgy érezte, a többi androiddal szemben ő nem csak egy egyszerű gép, hanem egy személy, egy érző lény, ezért elmenekült. A videóban hallhatjuk bemutatkozását, és azt, hogy pontosan milyen is az a Detroit, amiben ő él, és amivel nem elégedett.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)