Hirdetés

Detroit: Become Human - három új stábtagról rántották le a leplet

|

A Quantic Dream játékában nagyon fontos szerephez jutnak a karaktereket alakító színészek, akik közül most megismerhettünk néhányat.

Hirdetés

Elképesztő élmény volt számomra, amikor az E3-on úgy próbálhattam ki a Detroit: Become Humant, hogy közben mögöttem állt a Connort alakító Bryan Dechart, és tanácsokkal látott el, miközben "vele" jártam be épp a lakást a demóban.

Hirdetés

Eddig csak a három főszereplőt ismertük, a Quantic Dream azonban a megjelenés közeledtével szép lassan begyújtja a rakétákat, és újabb arcokról rántják le a leplet. Most három ismert arccal örvendeztettek meg bennünket Twitteren. Egyrészt ott van Clancy Brown, aki a God of Warban Hádészt, a Spongyabobban pedig Rák urat szinkronizálja, de játszott A remény rabjaiban is. Másrészt megismertük Lance Henriksent, akit anno az Alien filmek Bishopjaként ismert meg a világ. Végül de nem utolsó sorban Minka Kelly, akit megannyi filmsorozatban, például a Friday Night Lightsban láthattunk évekig.

A Detroit: Become Human május 25-én érkezik, kizárólag PS4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)