Hirdetés

Detroit: Become Human tesztek - szeretjük az androidokat

|

A Detroit: Become Human első pontszámai alapján a Quantic Dream újabb nagyszerű címmel ajándékozta meg a PlayStation 4-es játékosokat.

Hirdetés

Már csak egy nap választ el minket attól, hogy rátehessük a kezünket a Heavy Rain és Beyond: Two Souls játékok készítőinek újdonságára, amelynek középpontjában az androidok állnak - ahogyan azt a launch trailer és a minap kiadott történetmesélős videó is szemléletesen bemutatta. 

Hirdetés

A Detroit: Become Human a PlayStation 4 idei egyik legjobban várt és legígéretesebb exkluzívja volt, így számítottunk rá, hogy a sajtó előkelő pontszámokkal jutalmazza majd a Quantic Dream munkáját és nagyjából így is lett. Alább láthatjátok, hogy a külföldi kollégák hogyan értékelték a játékot: 

- Eurogamer Italy: 9
- DualShockers: 9
- PlayStation LifeStyle: 85/100
- GamesRadar: 9
- TheSixthAxis: 9
- IGN Italia: 89/100
- Twinfinite: 9
- TrueGaming: 9
- IGN USA: 80/100
- XGN: 85/100
- We Got This Covered: 9
- GamingTrend: 9
- IGN Spain: 88/100
- Hardcore Gamer: 9
- EGM: 85/100
- GameSpot: 7
- Game Informer: 8
- Attack of the Fanboy: 9
- Critical Hit: 9
- Wccftech: 85/100
- GamesBeat: 88/100
- Destructoid: 7
- USgamer: 7
- PlayStation Universe: 8
- Digital Trends: 8

Holnaptól ti is kipróbálhatjátok a Detroit: Become Humant, ekkor jelenik meg ugyanis PlayStation 4-re. Kaci már maximum erőbedobással írja a saját tesztünket, még ma jelentkezik vele, így mindenképpen nézzetek vissza később. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)