Hirdetés

A Detroit: Become Human fejlesztői sejtelmes üzenettel búcsúztatták 2018-at

|

A nagy koccintások, üdvözlések, ölelések közben a Quantic Dream azért csak becsusszantott egy gyanús sort a köszöntőjébe.

Hirdetés

A Detroit: Become Human kirobbanó sikerének köszönhetően a Quantic Dream egy egész laza évet tudhat maga mögött. A játékot a sajtó jelesre értékelte, és a közönség is egyetértett velük, ami meg is látszik a május óta összejött 2 milliós eladási számon.

Hirdetés

Tegnap éjjel, a nagy szilveszteri partizás közepén a fejlesztők is felugrottak a Twitterre, hogy egy rövid üzenettel elbúcsúztassák az évet, és finoman jelezzék, hogy hamarosan új meglepetésre számíthatunk.

A "Stay tuned..." rész sokak szerint egy közelgő sztori DLC bejelentésére utalhat. David Cage annak idején egy interjúban elmondta, hogy nem zárják ki a Detroit jövőbeli bővíthetőségének lehetőségét. Másik népszerű rajongói teória szerint a Sony nemes egyszerűséggel bekebelezte a Quantic Dreamet, és így akarják majd bejelenteni ezt. Persze egyikre sincs semmiféle bizonyíték, így a egyelőre csak ülünk és várunk.

Szerintetek mire készülnek a srácok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)