Hirdetés

Detroit: Become Human - ismerd meg jobban a játék világát!

|

A Quantic Dream három rövidfilmmel vezeti fel a Detroit: Become Human megjelenését, az első videó pedig azt a férfit mutatja be, aki megtervezte az első androidot.

Hirdetés

Hamarosan befut a PlayStation 4 következő exkluzívja, a Detroit: Become Human, amellyel a Heavy Raint és a Beyond: Two Souls-t fejlesztő Quantic Dream ismét megcsillogtathatja zsenijét. A játék történetének alapjaival mindenki tisztában van, aki látott már legalább egy trailert korábban, azonban a fejlesztőcsapat most három rövidfilmmel kívánja tüzetesebben is bemutatni a sztori hátterét.  

Hirdetés

A játék eseményei előtt játszódó legelső kisfilm Elijah Kamskit, a fiatal kutatót mutatja be (Neil Newbon megformálásában), aki Detroitba utazik és megalkotja a világ első androidját. A CyberLife alapítója az őt interjúvoló hölgynek többek között olyan kérdésekre válaszol, mint hogy a gépek öntudatra ébredhetnek-e. 

A Detroit: Become Human május 25-én jelenik meg PS4-re. A három - plusz egy exkluzív - kisfilm megtekinthető lesz a játék "Extrák" menüpontján belül is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)