Hirdetés

A Deus Ex sorozat nem halott, de jelenleg nincs új rész a láthatáron

|

Az Eidos nem felejtette el a cyberpunk szériát, csak épp nincs erőforrásuk a folytatásra.

Hirdetés

David Anfossi, az Eidos Montreal feje egy videointerjúban mesélt a Deus Ex szériáról, és a stúdió helyzetéről. A csapat jelenleg a Shadow of the Tomb Raiderrel van elfoglalva, így egy darabig bizony a Deus Ex biztosan a háttérben fog maradni.

Hirdetés

Ettől függetlenül Anfossi ragaszkodott hozzá, hogy "a széria nem halott". Elmondása szerint nagyon szeretnének minden kedvenc sorozatukon egyszerre dolgozni, de az erőforrásaik limitáltak, és mivel jelenleg több nagyobb projekten is ügyködnek, egyelőre nem lesz alkalmuk a kedvenc cyberpunk világukkal is foglalkozni.

A jövőben persze szeretnék majd folytatni a szériát, de ennek még nem most van itt az ideje. Mindenki nyugodjon meg, a Deus Exnek még nincs vége, csak pihen. Kérdés persze, hogy meddig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)