Hirdetés

Deus Ex: Human Revolution - Cities fejlesztői napló

|

Ezzel az alkalommal a fejlesztők a játékban található városokról beszélnek.

Hirdetés

Múlt héten láthattunk egy fejlesztői naplót, melyben a Deus Ex: Human Revolution-ben tapasztalható augmentációról volt szó, most viszont itt a legújabb, ahol a városokról tudhatunk meg ezt-azt.

Többek között arról is szó esik, hogy létező nagyvárosokról mintázták őket, és megpróbálták elképzelni, milyenek lennének a jövőben. Ennek végeredményét láthatjuk majd a játékban. A városok igazán részletgazdagok, több külön lakást is elkészítettek, ahol pl. e-maileket olvashatunk majd. Minden település egyéni stílussal rendelkezik: nem csak építészetileg, hanem az emberek ruháit tekintve is (néhány lakostól majd mellékküldetéseket is kapunk majd). Rengeteg márkát is megalkottak a fejlesztők, ez is mutatja, mennyire odafigyelnek a részletekre. Vegyétek és lássátok, miről is van szó:

Kiszivárgott béta változat ide, beperelt olaszok oda, a Deus Ex: Human Revolution teljes verziója megállíthatatlanul közeledik, augusztus 26-tól pedig PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on is kipróbálhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)