Hirdetés

Deus Ex: Human Revolution - Kiborg ellenes propaganda magyarul

|

A hivatalos kommüniké szerint a kibernetikus beültetések jobbá teszik életünket. A Purity First frakció nem ért egyet.

Hirdetés

Az augusztus 26-án megjelenő Deus Ex: Human Revolution 2027-ben, évtizedekkel a széria korábbi részeinek cselekménye előtt játszódik. A tudomány már eljutott arra a szintre, hogy betegségek és balesetek áldozatainak ill. születési rendellenességgel a világra jött emberek végtagjait és szerveit mesterséges eszközökkel pótolják.



Sőt, az implantátumok hordozói nem csupán teljes életet élhetnek az ún. augumentációnak köszönhetően, hanem kitartóbbak, gyorsabbak és erősebbek is lehetnek. Fejleszthető a látás, a hallás, a szaglás, minden érzékszervünk, csúcsra lehet járatni a reflexeket, emberfelettivé növelni a fizikai erőt. Nem csoda, hogy a hadsereg is fantáziát lát a technológiában.
Az augumentációnak azonban van egy kellemetlen velejárója is, mindenkinek, aki átesett valamilyen beültetésen, rendszeresen szednie kell egy speciális készítményt, különben szervezete irtózatos kínok között kiveti magából az idegen szövetet. Ezt azonban csak a tehetősebbek engedhetik meg maguknak.
Az emberi faj tisztaságát féltőkből verbuválódott a technológia leghangosabb ellenzője, a Purity First mozgalom, amely erőszakos cselekményektől sem riad vissza. A játék e meghatározó szerepet játszó frakciójának élőszereplős propagandafilmjét ajánlom figyelmetekbe bekapcsolható magyar felirattal.



A Deus Ex: Human Revolution bétájával szerzett tapasztalatainkról a júliusi GameStarban olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)