Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - ezek a képek akár háttérképnek is tökéletesek

|

Ha neked nincs otthon olyan rendszered, amivel mindent maxra tolva 4K-ban tudnád élvezni a legutóbbi Deus Exet, akkor mindenképp lapozd át ezt a galériát.

Hirdetés

A Deus Ex: Mankind Dividedet nem csak a történetéért szerettük, de a látványért is. Ebben a játékban élmény megállni, és csak figyelni a jövő városát, főleg ha olyan géped van, amin mindent maximumra állítva 4K felbontásban tárja eléd a világot.

Mary K. screenshot művésznek szerencsére ilyen masina dübörög az asztala alatt, így össze is dobott egy galériát, ami 4K-ban mutatja be a játékot. Aki még nem látta teljes valójában a Mankind Divided grafikáját, annak érdemes lehet végiglapozni a lenti galériát.

A PC Gamer jóvoltából ezen a linken keresztül egy csomagban is leránthatóak a képek eredeti méretben, lehet is gyártani a háttérképeket, ha van kedvetek hozzá.

Alig várjuk, hogy visszatérhessünk a játékhoz a jövőben érkező DLC csomagokkal, de addig is lesz mit nézegetnünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)