Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - ingyenes lett a Breach mód

|

Kiemelte a Deus Ex: Mankind Divided egyik játékmódját az Eidos, és önállóan, ingyenesen tette elérhetővé a PC-s játékosok számára.

Hirdetés

Az új Deus Ex játékot főleg az egyjátékos kampány miatt érdemes játszani, még ha a sztori nem is lett olyan jó, mint az előző részben. Ugyanakkor aki könnyedebb szórakozásra vágyik, az a Breach móddal lazíthat egy kicsit.

A korábban a játék részeként megjelent módban a Deus Ex univerzum cégeinek szerverein, digitális entitásokra lövöldözhetünk, miközben próbáljuk mindig az aktuális feladatot teljesíteni. A Breach ingyenes, és ugyan lehet fegyvereket, fejlesztéseket tartalmazó Booster Packeket valódi pénzért vásárolni, krediteket is gyűjthetünk, amikből szintén feloldhatjuk ezeket. Töltsétek le bátran, nem veszíthettek vele.

Februárban egyébként jön majd egy frissítés új pályákkal és egyéb tartalmakkal. A Breach mellett a VR Experience is elérhetővé vált, ebben a VR-szemüvegek tulajai nézhetnek szét különböző tájakon, vagy megtekinthetnek egyes karaktermodelleket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)