Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - ingyenesek lettek az előrendelőknek járó extrák

|

Egy küldetést, skineket és felhasználható dolgokat is kapott ingyen a Deus Ex: Mankind Divided minden játékosa.

Hirdetés

Tavaly augusztusban jelent meg a Deus Ex: Mankind Divided, úgyhogy már nem mondható, hogy az előrendelői extrák ingyenessé tételével kiszúr a Square Enix az előrendelőkkel.

Bevett gyakorlat, hogy az eleinte csak az előrendelők számára elérhető tartalmakat később fizetős DLC-ként értékesítik, de a Square Enix most nem kér pénzt ezekért. Mindenki, akinek megvan a játék, megkapja a Desperate Measures küldetést, skineket Adam páncélzatához és kabátjához, átfestett pisztolyt és puskát, fogyasztható dolgokat, illetve bárki letöltheti innen a három digitális könyvet: egy novellát, egy artbookot és egy képregényt.

Anno a Mankind Divided előrendeléséhez kitalált játék botrányba fulladt, ezért ahelyett, hogy az ajándékok mennyisége az előrendelők számának függvényében változott volna, mindenki megkapott mindent. Ez már régen történt, amikor még úgy volt, a játék februárban megjelenhet. Fátylat rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)