Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - döntsd el te, hogy mi legyen a gyűjtőiben

|

A Square Enix úgy látta, hogy akkor tudják legjobban kiszolgálni a rajongói igényeket, ha ők maguk döntik el, mi kerüljön a Deus Ex: Mankind Divided gyűjtői kiadásába.

Hirdetés

Bár a Deus Ex: Mankind Divided csak jövőre jelenik majd meg, minden bizonnyal hatalmas lesz az érdeklődés a játék és annak gyűjtői változata iránt, ezért a kiadó már most nekiállt összegyűjteni, mi is legyen a dobozban.

A rajongók a Deus Ex hivatalos oldalán szavazhatnak, a lehetséges tízből három dolgot kiválasztva, hogy mit is látnának szívesen a csomagban. Az extrák nyilvánvalóan nem egyenértékűek, így valószínűleg hiába is szavazzuk meg a három legdrágábbat, nem feltétlen azok kerülnek majd a dobozba, de legalább nagyjából tudjuk, hogy mire számíthatunk.

A lehetőségek közt Adam Jensen teljes alakos szobor és mellszobor is található, de fegyver replika, művészeti album, kitűző készlet, uzsidoboz és műtetkó is van a kínálatban. 

Ti mit tennétek a gyűjtőibe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)