Hirdetés

Elkészült a Deus Ex: Mankind Divided

|

A Deus Ex: Mankind Divided készítői büszkén tudatták a nagyvilággal, hogy kicsit kevesebb mint egy hónappal a megjelenés előtt elkészült a szerepjáték tömeggyártásba kerülő változata.

Hirdetés

A 2011-es Human Revolution óta senkinek nincs kétsége afelől, hogy a Deus Ex sorozatot Warren Spector felügyelete nélkül is sikerre lehet vinni, így nem volt kétséges az sem, hogy érdemes belevágni a folytatás elkészítésébe. Ez a sokéves munka nemrég meghozta gyümölcsét, ugyanis az Eidos Montréal elkészült a Deus Ex: Mankind Divided első változatával.

A jó hírről egy csapatképpel egybekötve számolt be a kanadai stúdió, az ő szimbolikus jelentőséggel is bíró aranylemezük pedig látszólag egy fokkal jobban néz ki, mint a No Man's Sky első példánya, bár mivel az egyik hátsó sorban álló fejlesztőnél volt a lemez, ebből nem sokat láttunk. Egyelőre természetesen nem tudjuk, mennyi kijavításra váró hiba maradt ebben a változatban, így nem kizárt, hogy a megjelenés napjáig egy kisebb frissítést még összeállítanak a fejlesztők. A nagyközönség augusztus 23-án szállhat harcba az illuminátusokkal, de addig is bőven akadnak játékmenetet mutató videók, amikkel hangolódhatunk a megjelenésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)