Hirdetés

Pihenőre küldik a Deus Ex sorozatot

|

A Deus Ex: Mankind Divided nem fogyott túl jól, részben ezért nem érzi az Eidos Montréal és a Square Enix, hogy azonnal a folytatáson kellene dolgozni.

Hirdetés

A múlt héten derült ki, hogy a Square Enix és a Marvel megállapodást kötött, és a kiadóhoz tartozó két fejlesztőcsapat, a Tomb Raider játékokért felelős Crystal Dynamics, valamint a Deus Exeken dolgozó Eidos Montréal egy Bosszúállók játékot igyekeznek összehozni. 

Bár részleteket csak jövőre ígérnek, a fejlesztés mostanában belendülhet, hogy akár már a jövő év második felében láthassunk valami eredményt. A Crystal Dynamics valószínűleg készít még egy Tomb Raider játékot addig, azonban a Eurogamer értesülései szerint az Eidos Montréal figyelme teljesen a Marvel játékra összpontosul, így nem lesz a közeljövőben új Deus Ex folytatás. Ez részben a Mankind Divided gyenge eladásainak is köszönhető. Egyes számítások szerint harmadannyi fogyott belőle két hét alatt, mint a Human Revolutionből. Azért a februárban érkező DLC-t befejezik, és frissítések is jönnek még. 

Addig is ha megtalálja közönségét, biztos bevételi forrást jelenthet a Breach, ami korábban a Mankind Divided egyik módja volt, most viszont ingyenesen, mikrotranzakciókkal megpakolva érhető el PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)