Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - változtak az előrendelés szabályai

|

A Square Enix kitalálta, hogy minél többen rendelik elő a Deus Ex: Mankind Divided egy példányát, annál több előrendelői ajándék jár mindenkinek. Az ötlet nem aratott osztatlan sikert.

Hirdetés

A Deus Ex: Mankind Divided megjelenési dátumával egyidőben jelentette be a kiadó, hogy az előrendelést egy kicsit megbolondítja. Ennek sokan nem örültek.

A program lényege az volt, hogy ahogy sikerült elérni a különböző szinteket, az emberek megválaszthatják, az adott szinten szereplő jutalmak közül mit kérnek ajándékba. A negatív visszhang hatására a Square Enix úgy döntött, törli az egészet, így mostantól mindegy, hány előrendelője lesz a játéknak, mindenki megkapja az öltözékeket, a digitális művészeti könyvet, az extra küldetést, egy novellát, egy képregényt, miegymást. Az egyetlen dolog, ami kikerült az ajánlatból, az előrehozott megjelenés: február 26-a előtt senki nem veheti át előjegyzett példányát. 

Ki tervezi előrendelni? Vagy titeket nem csábítanak az ilyesfajta jutalmak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)