Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - itt a játék első órája

|

Az egyik ismert YouTuber megmutatta a Deus Ex: Mankind Divided játékmenetének első 60 percét, amelynek köszönhetően belekóstolhatunk a történetbe és szemügyre vehetjük, hogy mennyit fejlődött a 2.0-ás Adam Jensen.

Hirdetés

A gépigényt már ismerjük, a különböző grafikai beállítások hatásait láthattuk és a launch trailert is megnéztük, így nincs más hátra, minthogy rákészüljünk a Deus Ex: Mankind Divided mai megjelenésére, mondjuk az első egy óra megtekintésével.

Az Eidos Montréal játéknak első szeletét prezentáló és ultra beállításokkal rögzített gameplay videók a már jól ismert videóstól, Arrekz-től származnak, és a nyitó képsorok után rengeteg izgalmat tartalmaznak, így ha kíváncsiak vagytok, milyen eseményekkel veszi kezdetét a Mankind Divided vagy éppen hogyan fest a továbbfejlesztett augmentációs rendszer, akkor feltétlen nézzetek bele az alábbi anyagokba (nyilván mondanunk sem kell, hogy erősen spoileresek!). 

A Deus Ex: Mankind Divided augusztus 23-tól, azaz mától érhető el PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti beszerzitek majd? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)