Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - lesz New Game Plus

|

Az Eidos Montreal munkatársai egy videóban válaszoltak a rajongók által feltett kérdésekre, így számos újdonságot tudtunk meg a Deus Ex: Mankind Divided játékmenetét illetően.

Hirdetés

Hiába rágtam Paca fülét, engem nem vitt magával a gamescomra, így sajnos élőben nem tudtam megnézni a Deus Ex: Mankind Dividedet, de valószínűleg jobb is így, mert lehet, hogy azóta is ott ülnék a Square Enix standjánál.

A készítők is tudják, hogy sok rajongó nem jutott el az expóra, ezért készítettek egy videós összefoglalót, amelyben beszámolnak a gamescomos élményeikről illetve az ott bemutatott újdonságokról, valamint megválaszolnak pár kérdést, amit a rajongók tettek fel. Ebből kiderül, hogy az inventory továbbra sem lesz kortlátlan, ezért okosan kell beosztanunk a helyet, illetve hogy jön a még több kihívást kínáló New Game Plus is.

A Deus Ex szinkronja már az előző részben is zseniális volt, most pedig egy újabb legenda, Vernon Wells (ő játszotta Bennett-et a Kommandóban és Wez-t a Mad Max 2-ben) csatlakozott a csapathoz. Az immár 70 éves színészt nem volt könnyű rávenni a dologra, de végül kötélnek állt.

Nektek hogy tetszenek a Deus Ex: Mankind Divided újításai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)