Hirdetés

Paris Games Week - ezeket mutatja meg a Square Enix

|

Bár elsősorban a Sony nagy konferenciája miatt várjuk a Paris Games Weeket, azért a többi kiadó sem üres kézzel látogat el a rendezvényre: a Square Enix például nyolc játékot és egy meglepetést visz magával.

Hirdetés

Noha a gamescom 2015-ön nem villantott a Sony, ez nem jelenti azt, hogy kimaradnának a mókából, hiszen a Paris Games Weekre saját konferenciával készülnek, ahol minden bizonnyal ismertetik velünk, hogy jövőre milyen játékokkal halmozzák el a PlayStation 4-es közösséget. 

A Square Enix is magával viszi a legnagyobb címeit az expóra, így a Just Cause, a Hitman és a Deus Ex szériák következő részein kívül többet mutatnak meg az új Nier játéból, és a Final Fantasy XV demója, az Episode Duscae 2.0 is játszható lesz. Az alábbi játékok biztosan szerepet kapnak:

Just Cause 3
Final Fantasy 15
Deus Ex: Mankind Divided
Hitman
NieR: New Project
Final Fantasy Explorers
Life is Strange
Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and the Blight Below
Új Square Enix's Collective projekt

Vajon bejelentik a Life is Strange második évadát? Mutatnak új Deus Ex és Hitman gameplay videókat? Mi lehet az új Square Collective-es projekt? Tartsatok velünk jövő héten, az október 28. és november 1. között megrendezésre kerülő Paris Games Week alatt, és együtt kiderítjük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)