Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - hamarosan itt az első DLC

|

A Deus Ex: Mankind Divided sztorija két bővítést is kap majd DLC formájában, amik közül az egyik néhány hét múlva meg is érkezik.

Hirdetés

Egyelőre még nem tudjuk biztosan, mennyire éri meg beszerezni a Deus Ex: Mankind Divided mellé reklámozott season passt, de hamarosan kiderül, mennyire is volt reális a 30 eurós árcédula.

Szeptember 23-án ugyanis már meg is érkezik az első sztor-DLC a két csomag közül, a most érkező fejezet pedig a System Rift névre hallgat. A cím ellenére ez nem a Breach módhoz kapcsolódik, hanem a fő játékba hoz be egy új sztoriszálat. Ebben Adam egy régi ismerőssel találkozik, ugyanis a rejtélyes Santeau Grouppal kapcsolatos infókat nem más szállítja majd nekünk, mint Frank Pritchard.

Jensen volt kollégáját a Human Revolution óta nem láttuk, de a Deus Ex: Mankind Divided első DLC-jében valószínűleg elég hasznos szövetségesnek bizonyul majd. Együtt a világ egyik legbiztonságosabb adatbankjába törnek be, ahol Adam arról is találhat értékes infókat, kik is valóban az illuminátusok.

Ti kipróbáljátok majd a DLC-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)