Hirdetés

Egy modder újítja fel az eredeti Deus Exet

|

Az ember, aki évek óta a Deus Ex GMDX moddal tartja életben a 2000-es klasszikust, most egy újabb komoly frissítéssel készül.

Hirdetés

Van, akinek nem annyira jön be a Deus Ex: Mankind Divided stílusa, és inkább a 2000-es klasszikus felé húz a szíve. Nekik nagy örömhír, hogy a srác, aki a Deus Ex GMDX modját fejlesztgeti most ismét komolyan ki akarja kalapálni a játékot.

A GMDX az első körben játszhatóvá tette a programot modern oprendszereken, felturbózta picit a grafikát és a hangot, és a felhasználói felületet is átláthatóbbá tette. Sokan nagy örömmel fogadták a korábbi verziót, de most készül az új.

A 9.0 a tervek szerint átdolgozza a játék művészeti munkáit úgy, hogy azok hűek maradjanak az eredetihez. Ezen felül a grafikát is tovább piszkálja majd: nagyobb felbontású textúrák, rengeteg új 3D modell, új világítás, stb. Emberünk nem viccel, ráadásul a mesterséges intelligenciát is helyre teszi.

Aki kíváncsi, hogy mit várhat a Deus Ex GMDX 9.0-tól itt talál meg róla minden információt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)