Hirdetés

A Deus Ex fejlesztői multiplayer játékon dolgoznak?

|

Egy nemrég megjelent álláshirdetés alapján nagyon úgy tűnik, hogy az Eidos Montreal új vizekre evezik.

Hirdetés

Számos kiváló alkotást köszönhetünk a kanadai stúdiónak, elég csak a rebootolt Tomb Raider és Thief vagy az újabb Deus Ex játékokra gondolni, és a srácok most egy új funkcióval szeretnék kibővíteni a saját készítésű motorjukat.

Hirdetés

Az Eidos Montreal weboldalán jelent meg az álláshirdetés, miszerint a csapat egy olyan fejlesztőt keres, aki segít egy hálózati rendszer megtervezésében és a Dawn Engine-be való beépítésében, valamint támogatja a fejlesztőcsapatot többjátékos elemek integrálásában és használatában. Emellett fontos, hogy videojáték rajongó legyen és az is hatalmas előny, ha szokott multiplayer játékokkal játszani, illetve van tapasztalata a PS4-re és az Xbox One-re való fejlesztés terén.

Egyelőre még nem tudni, hogy az egyjátékos kalandokra szakosodott stúdiónak milyen projekthez kellhet egy ilyen fejlesztő, de egyesek szerint elképzelhető, hogy a Bosszúállók játékhoz lehet köze a dolognak.

Szerintetek mit tervez az Eidos Montreal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)