Hirdetés

Deus Ex Revision - két évvel a megjelenés után is bővült a rajongói projekt

|

A fejlesztők nem elégedtek meg annyival, hogy újrakeverték a játékot és kész. A legutóbbi frissítés új tartalmakat is kínált.

Hirdetés

Két évvel ezelőtt megjelent a rajongói projektként indult, majd a kiadó által is bátorított Deus Ex Revision, ami frissítette a nagy klasszikust. A játék picit szebben, nagyobb pályákkal és több lehetőséggel hozta vissza a sorozat nyitányát. A két évvel ezelőtti megjelenés óta befutott egy hatalmas, Mystic című frissítés is. 

Hirdetés

A csomag olyan új módokat hozott be, mint például a Ninja, ahol mindkét lábadat különböző augmentekkel szerelte fel a játék, kaptál cloacking képességet, de csak gyenge fegyvereket használhattál. A Mystic frissítés rengeteg extrát adott hozzá a játékhoz, a héten pedig egy újabb javítás érkezik, ami rengeteg hibát fog kijavítani.

Ha még nem próbáltad a Deus Ex Revisiont, akkor itt a remek alkalom. Más választásod nagyon nincs, ha imádod a sorozatot, mert úgy néz ki, hogy egy darabig biztosan nem kapunk majd új epizódot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)