Hirdetés

Új Deus Ex játék készül PC-re és next-gen konzolokra

|

A Deus Ex sorozat nemsokára új tagokkal bővül. Indul a Deus Ex: Universe, ami több játékot is magába foglal majd.

Hirdetés

Egy új Deus Ex játékot jelentett be az Eidos Montreal, ami már egy teljesen új cím lesz az újabb generációs konzolokra és PC-re. Ez lesz a nyitánya a Deus Ex: Universenek, ami a jövőben megjelenő játékokat köti majd össze.

„A Deus Ex: Universe magába foglal majd PC és konzol játékokat, de más Deus Ex megjelenéseket is, mint a tablet és okostelefon alkalmazásokat, könyveket, képregényeket stb” – mesél a jövőbeli tervekről a cég feje, David Anfossi. „Örömmel jelenthetem, hogy már készül a Deus Ex: Universe nyitó darabja, ami egy új játék lesz PC-re és next-gen konzolokra. Mi nagyon izgatottak vagyunk, és tudatni szerettük volna veletek, hogy a Deus Ex: Human Revolution mögött álló csapat nagy része már ezen az új címen dolgozik.”

Kicsit zavarosnak tűnik első olvasásra, de a lényeg, hogy még sok, remélhetőleg kiváló Deus Ex játék érkezik majd a közeljövőben. Addig is lassan befut a Human Revolution – Director’s Cut, ami október 25-én jelenik meg PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)