Hirdetés

Sokak kedvenc Devil May Cry játéka új platformra érkezik

|

Ráadásul meglehetősen kedvezményes áron juthatnak hozzá a rajongók.

Hirdetés

A Capcom nemrég bejelentette, hogy Devil May Cry szériájuk egyik legendás darabjával, a harmadik epizóddal betámadják a Nintendo Switchet is. Egészen pontosan 2020. február 20-án fog megjelenni a japánok konzoljára a Devil May Cry 3.

Hirdetés

A többi korábbi platform esetében ugyebár azt az üzleti stratégiát választották, hogy több játékot gyúrtak egybe, Devil May Cry HD Collection címmel egy olyan csomagot vehettünk meg, amibe az első három rész felturbózott kiadásait kaptuk meg. Nos, a Switch esetében teljesen más úton járnak majd, ugyanis a Devil May Cry 3 különálló címként jelenik meg jövő februárban, viszont árazása is igazodik ehhez: mindösszesen 20 eurót kell csak kicsengetnünk érte a Nintendo eShopban. 

Nektek meg fog érni ennyit a múltidézés, lecsaptok majd a switches Devil May Cry 3-ra? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)