Hirdetés

Devil May Cry 4 helyett... PS3 user may cry

|

A PS3-as DMC 4 tulajok nem kicsit vannak felháborodva: nem kevesebb, mint 22 percet kell várniuk az installálásra! Capcom mondja: „STFU!"

Hirdetés

Nem csöppet estek pofára szegény PS3 felhasználók, miután a Devil May Cry 4 22 kövér percig INSTALLÁLT a gépükre (igen, jól olvastátok: „INSTALLÁLT”!), mielőtt elindult volna. Tudjátok? Mint a PC-n! Lemez berak, hátradől fotel, bámul install képernyő! Miután a nem igazán ehhez szokott PS3 userek között „enyhe” lincshangulat alakult ki, a Capcom hivatalos blogján Chris „Cramer” Kramer megmondta a nagytutit, amely összefoglalva kb. ezt teszi ki: „Srácok, 22-25 percig tartó installról van szó, ahol a képernyőn nagyszerű összefoglalót láthattok a DMC történelemről! Különben is a PC-felhasználók ennél sokkal nagyobb kálváriát állnak ki: mindenféle idiótáságokra kell „Yes”-t nyomniuk, mire végre elindul a stuffa! Úgyhogy befogjátok kicsiny arcotokat!” Na jó, nem pontos fordításról van szó, de Chris postjának (amit ITT olvashattok el) kb. ez volt a mondanivalója. Ami egyébként a PC-felhasználók számára bizony nem túl bíztatót jövőt sejtet… („Akarsz új Direct X-et? Igen! Akarsz új videó-lejátszó drivert? Igen! Akarsz „Playwithmyfriend!” internetes segédprogramot, ahol sok-sok barátot találsz, etc.…? Nem! Akarsz exkluzív Devil May Cry 4 képernyővéd… NEM! Akarsz regisztrálni a Capcomnál? NEM!!! Biztos? Rengeteg jó cucctól maradsz ám le… NEEEEEEEEEM! Egész biztos…? JÁTSZANI AKAROK!…)

PS: A játék amúgy mind Xbox 360-on, mind PS3-on nagyon, nagyon király! :)

 

nero-devil-may-cry-4_k.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)