Hirdetés

Devil May Cry 4 - Nem csak sima port

|

Nekünk, PC-seknek, sokat kell várnunk a Devil May Cry 4-re, de a legfrissebb infók alapján meg fog térülni a türelmünk.

Hirdetés

Lehet, hogy a Capcom végre szakít azzal a megkérdőjelezhető hagyománnyal, hogy le sem sz... akarom mondani nem törődik PC-s portjainak minőségével, mivel a DMC 4-be rengeteg újítást ígérnek a konzolos változatokhoz képest. Egyrészt kapunk két új játékmódot: a Turbo (nevéhez méltóan) felpörgeti az akciót őrületes sebességre, a Legendary Dark Knight pedig (számolva a PC-k fejlődésével) irreális mennyiségű ellenféllel dobálja tele a pályát, természetesen ezzel jól leterhelve a számítógépet. Emellett javítanak a megjelenítésen is: az FPS szám 30-ról 120-ra ugrik, részletes grafikai beállításokat kapunk (végre nem csak a felbontást állíthatjuk), és DirectX 9-et és 10-et is támogatni fog a játék.

A megjelenést nyárra ígérik, és előtte kapunk egy demót is, hogy legyen mivel elütni az időt.

Devil May Cry 4 - 16. kp

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)