Hirdetés

Devil May Cry 4 - PS3 bundle csomag

|

A Sony mindent megtesz annak érdekében, hogy a PlayStation őshazájában újra az éllovasok között legyen.

Hirdetés

A PlayStation 3 pont őshazájában, Japánban teljesít harmatosan. Az okok valószínűleg a silány játékfelhozatalban keresendők, így nem csoda, hogy a Sony 2008-ban mindent megtesz annak érdekében, hogy vásárlókat csalogasson át a Nintendo-tól és az X360-tól.

ps3-dmc4-bundle-490.jpg

Ennek érdekében a Capcom jövő év elején debütáló legújabb Devil May Cry alkotásával szeretnének kedveskedni minden kedves jövendőbeli PS3 vásárlónak. A 40 GB-os PS3 a jó öreg fekete szín mellett, fehérben is kapható lesz, ráadásul a bundle csomag egy extra tartalmakat rejtő blu-ray korongot is tartalmaz majd. A japánoknál január 31-től lesz kapható a csomag, míg a tengerentúli rajongók február 5-től vehetik le a polcokról az érdekes pakkot, mely 47,800 yenbe, azaz 422 dollárba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)