Hirdetés

Devil May Cry 4: Special Edition - akár Vergillel is nyomhatod

|

A Capcom rengeteg izgalmas részletet hozott nyilvánosságra a Devil May Cry 4: Special Editionnel kapcsolatban, így a játszható karakterek listája mellé egy durva trailer is napvilágot látott.

Hirdetés

Miközben sokan épp a DmC: Devil May Cry Definitive Editiont nyúzzák, mások már a nyáron megjelenő Devil May Cry 4: Special Editionre vannak rákattanva. Nekik van most nem is egy, hanem egy rakás jó hírünk.

A Capcom bedobott a közösbe egy új előzetest, amelyben 1080p-s felbontással, 60 fps-sel csodálhatjuk meg a pletykák szerint június közepén megjelenő játékot. Az is kiderült, hogy a nemcsak kinézetben, hanem mozdulatok tekintetében is felturbózott Vergil mellett Tarish-t is irányíthatjuk majd Dante küldetései alatt, míg Lady a Nero-s részben lesz elérhető.

Kapunk majd egy Dar Knight Mode névre keresztelt játékmódot, ahol a kampány szörnyeinél jóval erősebb gonosztevők hadával kell szembenéznünk, akik végtelen hullámokban özönlenek felénk.

Nektek ki a kedvenc karakteretek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)