Hirdetés

Devil May Cry 4: Special Edition - így néz ki a játék

|

Alakul a Devil May Cry 4: Special Edition, most további képeket kaptunk a Capcom HD változatából. Nosztalgiázni tökéletes lesz.

Hirdetés

Nagyon várjuk már, hogy megérkezzen a Devil May Cry 4: Special Edition, de a Capcom addig sem hagy minket anyagok nélkül: ma például újabb képek érkeztek, amik elsősorban az összecsapásokat mutatják be.

Sokan éppen a DmC: Devil May Cry Definitive Edition kiadást nyúzzák, míg mások már a nyáron megjelenő Devil May Cry 4: Special Edition információit vadásszák, amely felújítva,1080p-s felbontással és 60 fps-sel lesz játszható, ráadásul Tarish és Lady mellett akár Vergillel is nyomhatjuk benne (ezt láthatjátok alant). A bejelentés mellé bedobott rövid trailerben már láthattátok, hogy milyen lesz a polírozott kiadás, de a Capcom most megosztott egy tucat új képet is.

A Devil May Cry 4: Special Edition PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, a korábbi pletykák szerint június közepén, de hivatalos dátumunk még nincs hozzá.

Ti beszerzitek majd valamelyik konzolra a HD kiadást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)