Hirdetés

Devil May Cry 4: Special Edition - hat perc gameplay a megjelenés előtt (videó)

|

Egyesével már az összes játszható karakter bemutatkozott a Devil May Cry 4: Special Edition felhozatalából, így a legújabb gameplay-videóban is tiszteletüket teszik.

Hirdetés

Visszafelé haladva a sorozat részeiben a 2013-as DmC: Devil May Cry felújított változata után az előző részt is átpolírozta a Capcom, a mára hét éves Devil May Cry 4: Special Edition megjelenéséig pedig már alig több mint egy hét van hátra. Eddig sem szenvedtünk hiányt trailerekben, ezúttal viszont kicsit több mint hat percnyi játékmenetet láthatunk.

Egész pontosan játékmenet és átvezetők keverékét, amiben az összes karaktert láthatjuk mozgás közben. Sajnos az All Games Beta által feltöltött felvételeken a Full HD felbontást nem csodálhatjuk meg, ami mellett a Devil May Cry 4: Special Edition futni fog, viszont arról megbizonyosodhatunk, milyen jót tesz a játék animációinak a másodpercenkénti hatvan képkocka.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)