Hirdetés

Devil May Cry 4: Special Edition - az eddigi legütősebb videóval jött a megjelenési dátum

|

A Devil May Cry 4: Special Edition megjelenése már nincs messze, és a Capcom nagyobb feneket kerít neki, mint anno a DmC: Definitive Editionnek.

Hirdetés

Ami persze érthető, hiszen a Devil May Cry 4 felújított változata sokkal nagyobb átalakításon megy keresztül, hogy mind a PC-s, mind a PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok, valamint a régi rajongók és új érdeklődők is a lehető legjobb élményt kapják.

A napokban láttuk, hogy harcol Vergil és Trish, de lehet, hogy a gameplay videók mostantól egy kicsit lassabban áradnak majd. A Capcom ma a Devil May Cry 4: Special Edition nyugati megjelenési dátumával együtt kiadott egy összefoglaló trailert, amiben mind az öt főszereplő harcol egy kicsit a maga sajátos, badass módján. A dátum június 23., ekkortól érdemes keresni az online boltokban, de az igazi fanoknak érdemes előrendelni, ugyanis egy extra Trish és Lady öltözék, valamint PS4-en egy egyedi téma is jár hozzá. A pizzás dobozos gyűjtőiről továbbra sem tudunk semmit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)