Hirdetés

Devil May Cry 5 - van egy kis cenzúra a játékban a nyugati PlayStation 4-eken

|

Eléggé érthetetlen, hogy miért csak a Sony konzoljain játszva találkozhatunk ezzel a kitakarással.

Hirdetés

Mivel rengeteg démont kell apró darabokra szabdalnunk a Devil May Cry 5-ben, így elég sok vérgőzös jelenettel találkozhatunk a Capcom játékában. A durvább jelenetek nincsenek kicenzúrázva egyetlen platformon sem, ám a jelek szerint egy fedetlen fenék már túl sok lehet a PlayStation 4-játékosok számára.

Hirdetés

Van a Devil May Cry 5-ben egy olyan átvezető, amely során mindenki kedvenc démonvadásza, Dante a karjaiba veszi az anyaszült meztelen Trish-t, akinek így látszik a feneke néhány pillanat erejéig. Azonban a nyugati PlayStation 4-eken ebben a pillanatban pont egy lila fényeffekt takarja el a karakter egy részét, ami azért furcsa, mert PC-n és Xbox One-on nincs semmilyen cenzúra. Az alábbi videóban meg is nézhetitek ezt a bizonyos jelenetet.

Egyébként a játék egy másik szereplője, Lady is cenzúrázva van a nyugati kiadásokban egy jelenet során, ráadásul az összes platformon, szóval könnyen lehet, hogy ez a Trish-sel kapcsolatos kitakarás PlayStation 4 után bekerül a többi változatba is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)