Hirdetés

Devil May Cry 5 - a cenzúra kikerült az amerikai verzióból, de az európaiból nem

|

A J.J. Abrams munkásságát is megszégyenítő lila lens flare eltűnt PS4-en, legalábbis egy régióban.

Hirdetés

A Devil May Cry 5 a legmetálabb videójáték, amit mostanában betölthettek a konzoljaink, pont ezért néztünk nagyon furán, amikor kiderült, hogy a játék egyik jelenetét cenzúrázták a PS4-es változat nyugati verzióiban.

Hirdetés

Nem a fröcsögő vérről vagy lógó belekről van szó, hanem egy olyan jelenetről, amiben Trish fenekét láthattuk legalább 2 másodpercig. A nyugati PS4-es változatban ezt egy hatalmas, ormótlan lila fénysugár takarja el, ami a legutóbbi frissítéssel eltűnt az amerikai verzióból. A fura része a sztorinak az, hogy az európai kiadásban még mindig ott van. Ha a Sony a továbbiakban is szeretné tovább tolni az agresszív cenzúráját, akkor ezt most miért engedték el? Ha lazítani akarnak, akkor az európaiból miért nem vették ki? Reméljük, hogy ezekre a kérdésekre válaszokat is kapunk majd egyszer.

Az 1.07-es patch egyébként egy új játékmódot is hozott, aminek köszönhetően még tovább pörgethetjük a démonszabdaló pengéinket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)