Hirdetés

Devil May Cry 5 - így működik majd a co-op

|

Nem mindig lesznek társaink, csak akkor, amikor a sztori indokolja.

Hirdetés

A Devil May Cry 5-ben lehetőségünk adódik majd párban játszani, ahogy azt a The Game Awards 2018-on mutatott anyagban is láthattuk. A Capcom most kicsit bővebben mesélt a dologról.

Hirdetés

A DMC5 alapvetően még mindig egy egyjátékos sztori, amiben egyszerre egy karaktert fogunk irányítani a háromból. Lesznek azonban pontjai a történetnek, ahol összefutunk más szereplőkkel, és ha online játszunk, akkor akivel találkozunk, az is egy aktív, valódi játékos lesz. Lehet, hogy csak egy pillanatra láthatjuk a távolban, de lesz olyan pillanat, amikor együtt is harcolhatunk és segíthetjük egymást. Ez csak akkor fog megtörténni, ha a sztori indokolja.

Ha úgy döntünk, hogy offline játszanánk, vagy épp elmegy a net, esetleg nem talál valakit azonnal a rendszer, a karaktereket a gép irányítja, méghozzá a fejlesztők által előre rögzített cselekedetek alapján. Egyébként ha összefutunk egy valódi játékossal, értékelést adhatunk rá, és aki jó rangot ér el, az extra játékbeli jutalmakat is kap.

A Devil May Cry 5 megjelenése 2019. március 8-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)