Hirdetés

Devil May Cry 5 - hamarosan jön az újabb demó, már nem csak Xbox One-ra

|

Az Xbox-exkluzív demó lekerült a Store-ból, de nem kell sokat várnunk, hogy új érkezzen a helyére.

Hirdetés

Decemberben jelent meg a Devil May Cry 5-ből egy egészen rövid ízelítő, amivel a Capcom a Microsoft konzoljának tulajdonosait kívánta boldoggá tenni.

Hirdetés

Előre szóltak, hogy - mivel a világ manapság furán működik - csak január 6-áig lesz elérhető, úgyhogy aki tegnapig nem töltötte le, annak már csak a szomorkodás marad. Aki behúzta, továbbra is élvezheti ugyanazt a nagyjából tíz percet.

Február 7-én jön a következő demó, ami új tartalmat mutat meg, és Xbox One mellett a PS4-esek is letölthetik. Részleteket egyelőre nem tudunk róla, de érdemes beírni a naptárba.

Sajnos a PC-sek kimaradnak, ők várhatóan a megjelenés napjától, március 8-ától fognak tudni játszani. Persze nem ingyen. Igazságtalan világ ez, de legalább nem özönlötték el démonok, érjük be ezzel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)